• Dolar
    32.250
  • Euro
    34.858
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.418
KIRIKKALE
27°
00:39

Yatsı'ya Kalan Süre

CHP Keskin adayı belli oldu

Kırıkkale’de iddialı bir şekilde Yerel Seçimlere hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi, ilk adayını açıklıyor.


KESKİN’DE İDDİALI ADAY

Yapılan son genel seçimlerde rekor düzeyde oyunu artırarak ikinci olan Cumhuriyet Halk Partisi, gözünü Yerel Seçimlere çevirdi. İl Genelinde anket ve saha çalışmaları devam eden Cumhuriyet Halk Partisi, sürecini tamamladığı ilk seçim bölgesinde adayını açıklayacak. Cumhuriyet Halk Partisi, Keskin Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Emin Çolakoğlu’nu belirlerken cuma günü Keskin’de aday tanıtım toplatışı yapacak. Eski MHP Keskin İlçe Başkanı olan ve Keskin’de çok sevilen bir isim olan Mehmet Emin Çolakoğlu’nun aday olması sürpriz olarak yorumlandı. Kırıkkale Belediyesi ile birlikte olabildiğince çok ilçe ve belde belediyesini kazanmak üzere çalışma yürüten Cumhuriyet Halk Partisi, Keskin’de seçim kazanma ihtimali yüksek olan bir ismi aday olarak belirledi.

ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK
Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Çolakoğlu toplu sms yoluyla bir mesaj göndererek vatandaşları aday tanıtım toplantısına davet etti. Çolakoğlu, “31Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli idareler Seçimlerinde Keskin Belediye Başkanlığı yarışında Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye Başkan adaylığım süreci Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Ahmet Önal ve İl Başkanımız Sayın Onur Yüksel Bozdağ'ın 15 Aralık Cuma günü CHP Keskin İlçe Başkanlığında düzenlenecek aday tanıtım programına katılımları ile gerçekleşecektir. 15 Aralık Cuma günü saat 14 de CHP Keskin İlçe Başkanlığında düzenlenecek olan törende sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve onur duyarım. Saygı ve sevgilerimle.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi'nden işçilere büyük zam

İlginizi Çekebilir

İki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69602

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#