• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:31

İkindi'ye Kalan Süre

CHP EFSANESİYLE DEVAM EDİYOR

Yücel Kızık yeniden Merkez İlçe Başkanı seçildi.


Kongre sürecini yürüten Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresini yaptı. Kongreye tek aday giren Yücel Kızık yeniden ilçe başkanı seçildi.

380 DELEGE OY KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongrelerine devam ediyor. Balışeyh ve Karakeçili İlçe Kongrelerini tamamlayan CHP, Merkez İlçe kongresini de tamamladı. Türk Metal düğün salonunda yapılan kongreye yoğun katılım olurken, tek liste seçime giren Yücel Kızık yeniden merkez ilçe başkanı seçildi. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, Milletvekili adayları Ömer Eldemir ve Ümit Duman’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Bin kişinin katıldığı kongrede 380 delege oy kullandı. Tek aday olarak kongreye katılan mevcut başkan Yücel Kızık tekrar milletvekili seçildi.

BAŞARININ ANAHTARI YÜCEL KIZIK

Kırıkkale il olduktan sonra 2002, 2018 ve 2023 seçimleri haricinde milletvekili çıkartamazken, bu üç dönemde de CHP’nin Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık’tı. Görev aldığı her dönemde başarılı çalışmalara imza atan Kızık, yapılan kongrede tek aday olurken, CHP delegelerinin tamamının oyunu aldı. Kızık, kongre sonrası açıklamalarda bulunarak delegelere teşekkür etti. Partililer Kızık’ın yeniden seçilmesinden ötürü memnuniyetlerini dile getirirken, “CHP’de başarının anahtarı Yücel Kızık. En büyük başarıları hep onunla birlikte kazandık.” Yorumlarında bulundular.

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’dan Kırıkkale’ye Sosyal Tesis projesi

İlginizi Çekebilir

7 Düvele Karşı Örnek Bir Bağımsızlık Mücadelesi

İlginizi Çekebilir

Avşa Adası Hakkında, Nerede, Ne Zaman Gidilir?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70880

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#