• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Cezayirli öğrenciler Kırıkkale kültürünü öğrendi

Kırıkkale Üniversitesi Genç Ofis tarafından düzenlenen "Üniversite Genç Ofisler Kültür Buluşmaları" programının bu haftaki konuğu Cezayir oldu.


Programda Cezayir'in coğrafi yapısı, kültürü, müzikleri ve yöresel yemekleri tanıtıldı.

KEYİFLİ ANLARA TANIKLIK ETTİLER

Kırıkkale Üniversitesi Genç Ofis tarafından düzenlenen Cezayir kültür tanıtımı programında, Cezayir'in coğrafi yapısı, kültürü, müzikleri ve yöresel yemekleri hakkında bilgiler verildi. Programda Cezayir'e özgü müzikler de çalındı. Program katılımcıları Cezayir mutfağından lezzetler de tattılar. Program, Kırıkkale Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin yanı sıra Cezayirli öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşti. Programda Cezayir ve Türkiye arasındaki kültürel bağlar da vurgulandı.

KÜLTÜRLERİ TANIMA İMKANI BULDULAR

Kırıkkale Üniversitesi Genç Ofis Koordinatörlüğü, programın çok güzel geçtiğini ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiğini söylediler. Koordinatör görevlileri, "Bu tür programlarla farklı ülkelerin kültürlerini daha yakından tanıma imkanı buluyoruz. Bu programların devamı gelecek” dediler. Programa katılan öğrenciler de programdan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Öğrenciler, Cezayir hakkında birçok yeni bilgi edindiklerini ve programın çok keyifli geçtiğini söylediler.

İlginizi Çekebilir

Yolcu otobüsünde 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Silah kaçakçılarına Mercek-7 operasyonu

İlginizi Çekebilir

19 ve 18 yıl hapis cezası bulunan firariler yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76433

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#