• Dolar
    32.332
  • Euro
    35.133
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.295
KIRIKKALE
21°
00:16

İkindi'ye Kalan Süre

BU GECENİN FEİZİNE NAİL OLALIM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yayınladığı mesajında 'Bu gece yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum


 Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mesajında "Berat Kandili, Müslümanlar olarak vicdanlarımızı muhasebeye çekme, nefislerimizi terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarımızın telafisi için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Berat, borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma anlamına gelmektedir. Bu geceler Müslümanlar için bir fırsat gecesidir. Müslümanlar olarak böylesine önemli bir günün feyz bereketinden istifade etmeliyiz.

Kandil vesilesi ile aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin ve Kırıkkaleli hemşerilerimizin Berat Kandilini kutluyorum. Bu gece yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

UMUTLAR BAŞKA BAHARA

İlginizi Çekebilir

AKŞENER’E TAM DESTEK

İlginizi Çekebilir

Ukraynalı gelinlerden "Rusya’yı durdurun" çağrısı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95648

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#