• Dolar
    32.219
  • Euro
    34.802
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.419
KIRIKKALE
16°

Bozdağ adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Bozdağ, “Bu partiyi başarıya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


“BU KADRO BAŞARILI OLDU”

5 buçuk yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı görevini yürüten Av. Onur Yüksel Bozdağ, il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Bozdağ, “Aday olduğumu, 8 Ekim’de kendimizi sizlerin takdirine sunacağımı söylemek istiyorum. Bu kadro başarılı oldu. Bu kadro partiyi bir arada tuttu. Hepinizden destek bekliyorum.” dedi.

“PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN TER DÖKTÜK”

14 Mayıs Genel Seçimlerinde bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ancak bu hayal kırıklığını biran önce üstlerinden atmaları gerektiğini ifade eden CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “CHP’de geçirdiğim 9 yılla ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. Bugün bizimle her anlamda omuz omuza mücadele veren Sayın Milletvekilimiz Ahmet Önal, 7 Ocak 2015 tarihinde il başkanlığına atandığında, bizler de yönetim kurulu üyesi olarak, 15 Ocak tarihinde göreve başladık. Göreve başladıktan sonra hemen 30 Mart’ta bir ön seçim geçirdik. Ön seçimde partimizin milletvekili adaylarını belirledik. Sonrasına genel seçim anlamında 7 Haziran 2015, 24 Haziran 2018, 14 Mayıs 2023 ve ikinci tur 28 Mayıs 2023 Genel Seçilerinde, partimizin başarısı için ter döktük. Yine aynı süreçte 16 Nisan 2017’de bir referandum sürecini omuz omuza geçirdik. 30 Mart 2019’da bir yerel seçim ve aynı seçimde ertelenen İstanbul seçimi tecrübelerimiz oldu.”

“GÖREVİ, ONURLA VE GURULA YÜRÜTTÜM”

“Kendi şahsım adına 2016 kurultayında yüksek disiplin kurulu adaylığı, yine 2018 yılındaki kurultayda yüksek disiplin kurulu adaylığı ve 2020 kurultayında yine sizleri temsil etme şerefine nail oldum. Bu süreç içerisinde partimizde İl Eğitim Sorumluluğu, Hukuk Ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, İl Bilişim Sorumluluğu, Valilik İnsan Hakları Komisyonu Üyeliği, Parti Okulu Eğitmenliği, Parti Okulu İl Ve Bölge Koordinatörlüğü ve en son 5 buçuk yıldır da sizlerin teveccühü ile İl Başkanlığı görevini onurla, gururla yürüttüm.”

“BU ÖRGÜTÜN BAŞARISIDIR”

“Bu süreçte göğsümüzü kabartan iki tane durum var. Birincisi 2018 yılında bir milletvekili seçtik. Ama bu milletvekilini öylesine seçmedik. Sizlerin oyu ile sizlerin desteği ile il başkanlığı yapmış, örgütten gelen, partinin tozunu yutmuş Sayın Ahmet Önal, milletvekili oldu ve asıl başarıyı bu beş yılda gösterdi. Aldığımız oyları, 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre yüzde 84 artıran bir iliz. Bu başarı başta, kendisine oy versin, vermesin herkesin saygısını kazanmış özellikle oy vermeyen seçmenin bile ‘milletvekili adayınızdan çok memnunuz’ dediği Ahmet Önal olmak üzere, bu örgütün başarısıdır.” 

“BİR TEHLİKE YAKLAŞMAKTA”

“Tek tuğla duvar olmaz ama tek tuğlanın da güçlü olması gerekir. Bir zincirin gücü içindeki en zayıf halka ile ölçülür bizim sizlerden en büyük beklentimiz bu zincirdeki halkayı güçlendirmeniz. Bugün geldiğimiz noktada eminim ki, genel seçim anlamında bazı hayal kırıklıkları yaşadık.14 Mayıs’taki Kırıkkale’nin başarısı bir yana maalesef iktidar olamadık. Ancak bu hayal kırıklığını biran önce üstümüzden atmamız lazım. Bir an evvel yerel seçimlere odaklanmamız lazım. Çünkü bir tehlike yaklaşmakta. Bu tehlike, yerel seçimlerden sonra 4 yıl boyunca olağanüstü bir durum olmazsa herhangi bir seçim olmayacak.” 

“2 MİLLETVEKİLİ KAZANACAĞIZ”

“Seçildiği dönemde bile verdiği vaatlerin arkasında durmayan bir iktidar varken bu 4 yılın nasıl geçeceğini hepinizin takdirine bırakıyorum. Belediyeler hepimizin yaşam alanları ve doğru adaylarla gidilirse Kırıkkale’de belediye ve belediyeler kazanılması hiç de zor değil. İl genel meclisi üyelikleri ve belediye meclisi üyeliklerinde ciddi kazanımlar sağlama potansiyelimiz var. Bunların bir atışı daha olacak. Yereldeki iktidar eminim ki bir sonraki yapılacak olan seçimlerde Kırıkkale’de Cumhuriyet Halk Partisine en az 2 milletvekili kazandıracak. Bunun için bugünden çalışmak lazım.” 

“HERKES YAN YANA DURMAK ZORUNDADIR”

“Kongre süreçleri parti içi yarışmalardır. Bu yarışmalar, kırmadan, dökmeden yapılmalıdır. Çünkü kongre sonrasın bizler yine omuz omuz mücadele vereceğiz Bakın biz siyaset yaparken AK Parti’ye ve MHP’ye oy veren seçmene bile çok olumlu yaklaşıyoruz. Parti içi kongrelerde de herkesin demokratik hakkıdır imza veren vermeyen, oy kullanan kullanmayan herkes 8 Ekim’den sonra yan yana durmak zorundadır.”

“BU KADRO BAŞARILI OLDU”

“Bugüne kadar çok fazla sayıda arkadaş, parti yönetim kurulu üyesi olarak emek verdi. Görevine devam edecek ve etmeyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Çünkü sizler bu desteği vermeseydiniz, Kırıkkale oylarını en fazla artıran birinci il olmazdı. 2023 yılında oyunu en fazla artıran il Kırıkkale oldu. 2018 yılında da oyunu en fazla oransal anlamda kaybeden AK Parti anlamında, birinci il yine Kırıkkale oldu. Ak Parti’ye oyunu en fazla kaybeden il unvanını da yine sizler verdiniz. Bu konuda yine teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde aynı bu zamanda olduğu gibi 8 Ekim’de kongre salonunda da herkes üzerine düşeni mutlaka yapacaktır. Buradan ben çok net bir şey söyleyeyim, kimin tercihi ne olursa olsun hangi arkadaşımız bu kongreyi kazanırsa kazansın hepimiz yine bu bina içerisinde, bu duvar içerisinde ve dahi sokakta hep birlikte olacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle aday olduğumu, 8 Ekim’de kendimi sizlerin takdirine sunacağımı söylemek istiyorum. Hepinizden destek bekliyorum. Bu kadro başarılı oldu. Bu kadro partiyi bir arada tuttu. Bu kadro kavga etmedi, kavga ettirmedi. Dolayısıyla yeni dönemde de kavgasız bir ortamda bu partiyi başarıya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesinin “Yaşayan Miras” Kursu İlgi Görüyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de terör operasyonu!

İlginizi Çekebilir

Pizza kutusunda uyuşturucu sevkiyatı: Esrar ve yüzlerce hap ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41915

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#