• Dolar
    32.339
  • Euro
    35.215
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.247
KIRIKKALE
15°
07:4

Öğleye kalan Süre

Bir anlık dikkatsizlik kazaya sebep oldu

.


Kırıkkale’de iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Yeni Mahalle Sakarya Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Furkan Göçer idaresindeki 71 AAT 080 plakalı otomobil ile Hasan Doğan yönetimindeki 66 LC 875 plakalı otomobil çarpıştı. Savrulan Furkan Gözer idaresindeki otomobil, kaldırıma çıkarak ters döndü. İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada Hasan (50), Taha (47), Yasin Doğan (47) ve Furkan Göçer (23) yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası aracının durumunu gören bir yaralıyı ise polisler sakinleştirdi.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hasan Doğan’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde 161. Sokak’tan çıkan otomobilin cadde üzerinde seyir halinde olan otomobile çarptığı görülüyor.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından iki otomobil de çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Tarım ve Sanayiciler Fuarı tanıtım kataloğu çok yakında yayında!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ortak sınav tarihleri belli oldu

İlginizi Çekebilir

VEYSEL EROĞLUDAN TEKBIYIKOĞLUNA ZİYARET

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91161

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#