• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
01:7

Yatsı'ya Kalan Süre

Bildik’ten adaylık açıklaması

Devlet Bahçeli’nin aldığı kararla Milliyetçi Hareket Partisi’nden tekrar aday olan mevcut belediye başkanı İsmail Bildik, adaylığı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Mevcut belediye başkanı ve MHP Sulakyurt belediye başkan adayı Bildik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Türkmen Beyim Genel Başkanım Devlet Bahçeli’yi Allah başımızdan eksik etmesin. Genel Başkanımızın tensip ve takdirleriyle Belediye Başkan Adaylığımız açıklanmıştır. Başta Genel Başkanım Devlet Bahçeli’ye, Yiğit Vekilim Av. Halil Öztürk’e, Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a ve bizleri Sulakyurt MHP Belediye Başkan Adaylığına uygun görenlere çok teşekkür ederim. 3. Dönemde daha önceki seçimlerden daha fazla oy alarak tekrardan güven tazeleyeceğiz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Üretken Belediyecilik anlayışı ile Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Bizlere inanan güvenenler Sağolsun, Varolsun, Allah’a emanet olsun” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

GEYİK HEM EĞLENDİRDİ HEM MUTLU ETTİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin o köyünde, ilginç muhtarlık yarışı!

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39495

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#