• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
03:41

İmsak'a Kalan Süre

Benzine zam yolda! Araç sahipleri dikkat

Son günlerde Brend petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle Kırıkkale’de araç sahiplerini üzen bir haber geldi. Bu gece yarısı itibariyle yapılan güncelleme ile benzin fiyatlarına 1.46 TL'lik bir zam bekleniyor.


ZAM OLACAĞI GÜNDEMDE

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de araç sahiplerini etkileyecek olan kararın bu geceden itibariyle geçerli olması bekleniyor. Son günlerde Brend petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle Kırıkkale’de araç sahiplerini üzen bir haber geldi. Bu gece yarısı itibariyle yapılan güncelleme ile benzin fiyatlarına 1.46 TL'lik bir zam olacağı gündemde.

MOTORİNE GEÇEN HAFTA ZAM GELMİŞTİ

Geçen hafta motorine 1.15 TL'lik bir zam yapılmasının ardından, bu gece benzin fiyatlarına yönelik yeni bir zammın gelmesi bekleniyor. Motorin ve benzin fiyatlarındaki bu artışlar, özellikle taşıma sektörü ve günlük hayatta araç kullananları yakından ilgilendiriyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları şu şekilde hesaplanıyor: Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payları eklenir, KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunur. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı ise Akdeniz-İtalyan piyasasında günlük olarak yayınlanan CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takibiyle belirlenir. Bu yöntemle gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde edilir.

İlginizi Çekebilir

Gazi Eroğlu müracaat yaptı

İlginizi Çekebilir

Ersan ‘’ Bizler seferle yükümlüyüz Zafer Allah’ındır’’

İlginizi Çekebilir

Haşim PEKDOĞAN COVİD 19 YENİK DÜŞTÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20658

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#