• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:9

Öğleye kalan Süre

Belediye çalışanları Sungur’u istiyor

Yahşihan Belediyesi'nin mevcut çalışanları ve eski çalışanları, AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur'a destek yürüyüşü düzenledi.


SUNGUR’UN SEÇİM OFİSİNE YÜRÜDÜLER

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala, Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde seçim hareketliliği her geçen gün artıyor. Kırıkkale’de seçim sonucunun en çok merak edilen bölgesi olan Yahşihan’da, belediyenin mevcut çalışanları ve Yahşihan Belediyesi'nden haksız suçlamalarla çıkarılan iddia eden işçiler AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur'a destek için bir araya geldi. Onlarca işçi ellerinde pankartlar ile Yahşihan Belediye binasının önünden, Ahmet Sungur'un seçim ofisine yürüdü. 

 

“YAHŞİHAN’DA ZULME SON VERECEĞİZ”

Burada işçileri karşılayan AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, "Yahşihan’da zulme son vereceğiz. Yapacağımız iş şu, önceki dönemde olduğu gibi kardeşliği sağlayacağız. Siz bana güvenin, bu şehrin içerisindeki yol sıkıntılarını bitireceğiz. Bu pis görüntüyü çöp görüntüsünü bitireceğiz. Akmayan suları akıtacağız, Bu yolsuzluğu bitirmeye var mısınız? Az kaldı sabredin şuanda bildiğim kadarıyla araçlar garaja çekildi mazot dahi alamıyorlar. Yalana son, talana son, şaibeye son. Yolsuzluğa son, Allah izin verirse bunların hepsini bitireceğiz. Bize had bildirmek istediler, gerçek hadsizlere had bildireceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü,yine kendi evinde kaybetti!

İlginizi Çekebilir

YENİ SANAYİ START ALDI

İlginizi Çekebilir

Yılmazer ‘’Kırıkkale'yi Dünyaya Tanıtacak Bir Adım: Uluslararası Silah Fuarı’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79007

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#