• Dolar
    32.457
  • Euro
    34.786
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
25°
04:36

Öğleye kalan Süre

Beklenen günler geliyor..

Kırıkkale’de yazdan kalma hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi çiftçileri üzerken, müjdeli haber. Hafta başı ile birlikte yağmurlu havalar geliyor.


Kasım ayına girildiği halde hava sıcaklıkları normallerin üzerinde seyrediyor. Bazı baraj ve sulama göletleri tükenmek üzere olan Kırıkkale’de çiftçiler kuraklık tehlikesi nedeniyle üzüntü yaşıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle üzüntü yaşayan çiftçilere sevindirici haber. Hafta başı ile birlikte soğuk hava dalgası etkisine girecek Kırıkkale’de pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yağmur bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre 13 Kasım Pazartesi, 14 Kasım Salı ve 15 Kasım Çarşamba günü Kırıkkale’de yağmur bekleniyor. Buna göre 13 Kasım Pazartesi günü yüzde 75, 14 Kasım Salı günü yüzde 80 ve 15 Kasım Çarşamba günü ise yüzde 71 yağmur beklentisi bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Vali Makas, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi’ni ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Mart ayı yağışları üreticinin yüzünü güldürdü

İlginizi Çekebilir

ULUSOY İSTİFA EDİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58389

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#