• Dolar
    32.500
  • Euro
    34.870
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°

Bayramda yazılan haksız cezalar iptal edildi

Ramazan Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde birçok sürücüye ceza kesildi.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Düzce'de selektör yapan ve diğer sürücüleri radar denetimi konusunda uyararak ceza yazılan 14sürücünün cezaları iptal edildi


Ramazan Bayramı boyunca Türkiye genelinde birçok sürücü cezai işlemlerle karşılaştı. Bu süre zarfında, özellikle Düzce'de polis ekipleri tarafından radar uyarıları yapan sürücülere cezalar kesildi. Ancak, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, bu cezalar iptal edildi.

Bakan Yerlikaya, selektör kullanan ve diğer sürücüleri radar denetimi konusunda uyararak ceza alan 14 sürücünün cezalarının kaldırıldığını duyurdu. Bu gelişmeler ülke genelinde yoğun şekilde tartışıldı. Bakan, hız ihlallerini önlemek adına radar kontrollerinin artırılacağını belirtti ve Savunma Bakanlığı ile yapılan anlaşma sonrasında radarların sayısının artırılacağını vurguladı.

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada “Bir şehrimizde selektör yapan, radar denetimi yapılıyor uyarısını yapanlara işlem yapılmış. Düzce ilimizde 14 işlem yapılmış. O işlemlerin tamamını talimat vererek kaldırttık. Lütfen aşırı hız yapmıyoruz. Radar kontrollerimizi daha da artırıyoruz. Savunma Bakanlığımızla yaptığımız anlaşma sonrası bu radarlar katbekat artacak.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli öğrenciler Ramazan'da şehitleri unutmadı

İlginizi Çekebilir

Çalılıöz Mahallesi’nden Ulusoy’a destek

İlginizi Çekebilir

Otobüste uyuşturucu ile yakalanan yolcu tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68699

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#