• Dolar
    32.327
  • Euro
    34.639
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
25°
02:2

Öğleye kalan Süre

Başkan Saygılı, gazetecilerle buluştu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı, gazetecilerle buluştu. Kırıkkale Bilim Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Saygılı, gazeteciliğe emek ve gönül veren basın mensuplarının gününü kutladı.

BİLİM MERKEZİ'Nİ GEZDİLER

Gazetecilerin devlet ile vatandaş arasında köprü görevi üstlendiğine dikkati çeken Saygılı, zor şartlar altında görev yaptıklarını belirtti. Saygılı, daha sonra basın mensuplarına Bilim Merkezi'ni gezdirdi.

'MESLEK ETİĞİ VE DUYARLILIĞI DA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR'

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada: “Böylesi önemli bir konumda olan Medya sektöründe çalışan tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan gazetecilerin meslek etiği ve duyarlılığı da büyük önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

'10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLARIM'

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamanın devamında: “Gazetecilerin, halkı bilinçlendirmek, bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, evrensel meslek ilkelerine uyan gazetecilerin Zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2023 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ediyorum”şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kafes operasyonunda 150 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

TAŞAN COŞKUYLA ANILDI

İlginizi Çekebilir

YILMAZER ''TERÖRÜ LANETLİYORUZ''

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96114

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#