• Dolar
    32.402
  • Euro
    34.826
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Başkan Erdoğan Hızlı Başladı

Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası’nda Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklar tamamlanıyor. Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan’ın talimatlarıyla temizlik personelleri, kasabayı bayrama hazırlıyor.


BAŞKAN ERDOĞAN HIZLI BAŞLADI

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde yüksek bir oy farkıyla galip gelen ve Hacılar Kasabası’nın yeni belediye başkanı olan Osman Erdoğan, kasabada çalışmalara hızlı başladı. Kasaba içerisinde birlik ve beraberlik mesajları veren Erdoğan, belediye temizlik personelleri tarafından sahada yapılan çalışmaları inceledi. Belediye Başkanı Osman Erdoğan’ın talimatlarıyla temizlik personelleri, kasabayı bayrama hazırlıyor.

HERKES İÇİN BİRLİKTELİK SERGİLİYORUZ

Her alanda Hacılar Kasabası için mücadele verdiklerini dile getiren Başkan Erdoğan, “Birlik ve beraberlik içerisinde kasabamızın daha iyi yerlere gelmesinin mücadelesini vereceğiz.""Kasabamızda bize oy veren vermeyen herkes için birliktelik sergileyerek, kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Kasabamızda sağlayacağımız sevgi hakimiyeti ve kardeşlik duygusuyla Ramazan Bayramı sonrası daha hızlı şekilde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Kırsal Kalkınma Destekleri açıklandı

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'de Dökülüyor!

İlginizi Çekebilir

BARANDAN SERT AÇIKLAMALAR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26786

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#