• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:36

Öğleye kalan Süre

Başkan Bildik, “Onlar konuşur biz yaparız”

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçe Belediye Başkanı İsmail Bildik, belediye başkanlığının ikinci döneminde ilçenin kanalizasyon tesisini yaptıklarının altını çizerek, “Onlar konuşur biz yaparız” dedi.


31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda il ve ilçe belediye başkan adayları çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmalarının yanı sıra sosyal medyayı da etkin kullanan adaylar ve belediye başkanları, önceki dönemlerde yaptıklarını da vatandaşlara anlatıyor. 

Sosyal Medya hesabına etkin kulanan Sulakyurt Belediye Başkanı ve MHP Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemiz Kanalizasyon tesisi 5.000 beş bin kişilik. Bu günkü maliyeti 25 Milyon TL. İkinci dönemimizde biz yaptık, biz yaparız. Sözle değil özde hizmetler... Yaptığımız hizmetlerin birisini bile yapamamış olanlar konuşuyor. Onlar konuşur biz yaparız. ''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'' dedi.

İlginizi Çekebilir

AKYÖN: GAZETECİLİK ONURLU MESLEKTİR

İlginizi Çekebilir

Otomobil koyun sürüsüne çarptı.

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Mustafa Kaplan’a Karadeniz Görevi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96693

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#