• Dolar
    32.410
  • Euro
    34.826
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
01:57

Öğleye kalan Süre

Baran’dan AKŞENER’E tam destek

Kırıkkale İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran üçüncü olağan kongre önce genel başkan Meral Akşener’e tam destek mesajı yayınladı.


İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran sosyal medya hesabından ‘İYİ Parti İlçe Başkanları ortak açıklamamız’ notuyla bugün yayınladığı açıklamada, şunları söyledi:  

*İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız sayın genel başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır.

*Kongrede Türkiye Cumhuriyeti’nin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i; amasız, fakatsız, lakinsiz genel başkan adayı olarak öneriyor, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve Yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz. Kurultayımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Saygılarımızla.

İlginizi Çekebilir

Patatesle Mükemmel Güller Nasıl Yetiştirilir?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu madde operasyonu: 2 tutuklama

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında yoğun kar yağışı etkili oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83637

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#