• Dolar
    32.279
  • Euro
    35.025
  • Ç.Altın
    4.003
  • Altın
    2.446
KIRIKKALE
21°
02:48

İmsak'a Kalan Süre

BARAN İSTİFA MI EDİYOR ?

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran görevinden istifa mı ediyor.


.Uzun yıllar Kırıkkale Belediyesinde görev yapan Sendika başkanlığıyapan Baran İYİ Partideki Merkez ilçe Başkanlığından istifa edip Belediye başkan aday adayı olması kamuoyunda yankılanıyor.Parti içinde ve kamuoyunda sevilen bir kişiliğe sahip olan Baran geçtiğimiz günlerde gazetelere aday adayı olup çalışmalara başlayacağını duyurmuştu.

“Bugüne kadar şerefle yürüttüğü Merkez İlçe Başkanlığı görevini ilk günkü heyecanla bugüne kadar getirmenin büyük sevincini yaşayan Baran. Yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğü görevini Kırıkkale Belediyesi Başkan aday adayı olması ile devredeceği bekleniyor.Çizgisinden hiç şaşmayan Genel Başkan Meral Akşener’in yolunda Kırıkkale nin insanına hizmet edeceği bekleniyor.Kırıkkale’nin her karış torağını adım adım gezerek görülmedik yüz, sıkılmadık el bırakmayan .Baran önümüzdeki hafta görevinden istifa edip aday adaylığı için kolları sıvacağı gözleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de, 4 DEAŞ’lı terörist yakalandı

İlginizi Çekebilir

AKŞENER’E TAM DESTEK

İlginizi Çekebilir

CHP’nin Kırıkkale adayı masada

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89704

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#