• Dolar
    32.264
  • Euro
    34.966
  • Ç.Altın
    4.003
  • Altın
    2.447
KIRIKKALE
21°
02:48

Öğleye kalan Süre

BARAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Gelecek yıl yapılacak Mahalli idari seçimlerinin ayak sesleri her geçen gün duyulmaya başlandı .


.İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran görevinden kısmi istifa edip Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça Belediye Başkan aday adayları başvuruları hız kazanıyor. Bu kapsamda, eski sendikacı 25 yıl belediye de çalışmış Arap Osman Baran Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Kırıkkale'nin yaşanabilir bir şehir haline getirmek istediklerini belirtti.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran görevinden istifa etti. Baran’ın yerine yönetim kurulu kararı ile Siyasi İşler Başkanı Hüseyin Ceylan getirildi. Yapılan devir teslim töreninin ardından İYİ Partili Baran, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan 2024 yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanlığında aday adaylığını duyurdu.

GENİŞ HABER YAKINDA..

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Arap Osman Baran önümüzdeki günlerde geniş bir katılım ile adaylığını açıklayacağını söyledi. Baran “Kırıkkale'nin sorunları ortada. Ta evveliyattan itibaren gelen bir sorunları var. Bu kol sorunlarımızı el birliğinde çözeceğiz ve bu el birliğini yaparken de asla ve asla Belediye başkanıyım, benim dediğim olur şeklinde bir düşüncemiz olmayacak   Bunlarla beraber elbette vereceğiz. Ve belediye meclis üyeleriyle beraber biz Belediyeyi ve Kırıkkale'yi yöneteceğiz” diye konuştu.

İYİ Parti Kırıkkale Belediye başkanı aday adayı Baran, “20 yıldır Ak parti iktidarı Türkiye yi ve Kırıkkale’yi nasıl yönettiği ortada ,krizler, şiddet ve aile düzeni olmayan bir toplum haline geldik’’ifadelerini kullandı. Baran “. Yaz ortamındayız, Kırıkkale'nin birçok mahallesinde sular akmıyor. Kırıkkale'de mahallelerde çöp konteynerleri yok. Yazın insanlar çöplerini dışarı atıyor. Şehir, koku, artı sinek ve hastalık tehlikeleri var.Bunları Allah nasip ederse göreve geldiğimiz vakit projelerimizle Kırıkkale halkını rahatlatacağız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale zehirlenmelere karşı uyarıldı!

İlginizi Çekebilir

Şüpheli araçta uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 tutuklama

İlginizi Çekebilir

Bahadır Karayel aday adaylığını açıkladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48368

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#