• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:11

İkindi'ye Kalan Süre

Bakan Koca açıkladı! Kapanma asla olmayacak.


“GRİP GİBİ MÜCADELE EDİLECEK”

Dünya genelinde etkili olan Koronavirüsün Eris varyantı sonrası, yeni aşı ve kapanma tedbirleri yeniden gündeme gelmişti. Söylentiler artarken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklama ile son noktayı koydu. Koronavirüs ile artık griple nasıl mücadele ediliyorsa o şekilde mücadele edileceğini belirten Bakan Koca, “Toplu aşılama veya kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak” dedi.

“GEREKSİZ BİR İLACI KİM KULLANMAK İSTER?”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi; “Bu propaganda, Eris varyantı sebebiyle, tıpkı salgının başlarındakine benzer, şu an için asla gerçekçi ve gerekli olmayan, bilimsellikten tamamen uzak tedbirlerin uygulanmasına ve aşı kampanyaları başlatılmasına yöneliktir. Her ürünün üreticisi gibi, aşı üreticileri de ürettikleri ürünün daha fazla alıcı bulmasını isteyebilirler. Ama bilim buna bakmıyor! Gereksiz bir ilacı kim kullanmak ister, onu hangi hekim önerebilir? Öneriyorsa, o tıp ahlakına bağlı bir hekim midir? Hastayla ilişkisi dışında, olası başka ilişkileri de akla gelmez mi?”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de otomobil yangını

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor kupaya veda etti

İlginizi Çekebilir

VURULAN GENÇ 'ABİ ÇOCUKLARIM VAR'

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95966

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#