• Dolar
    32.576
  • Euro
    34.943
  • Ç.Altın
    4.111
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
32°
08:16

Öğleye kalan Süre

Bahşılıda Ücretsiz olduğunu duyan koştu

.Bahşılı Belediyesi 16 bin üçretsiz sebze fidesi dağıttı


Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde sebze üretiminin yaygınlaştırılması amacıyla vatandaşlara 16 bin adet ücretsiz fide dağıtıldı. Vatandaşlar ücretsiz dağıtılan fidelerden alabilmek için kuyruk oluşturdu.
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde sebze üretiminin yaygınlaştırılması için vatandaşlara 16 bin adet domates, biber, patlıcan ve salatalık fidesi desteğinde bulunuldu. Bahşılı Belediyesi tarafından "Dünya Çiftçiler Günü" dolayısıyla 15 Temmuz Meydanı’nda fideler vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşlar, sebze fidesi almak için sıraya girdi. Kamyondan dağıtılan binlerce fide, kısa sürede tükendi.
Üretimi güçlendirmek için her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, "Vatandaşlarımıza domates, biber, patlıcan ve salatalık fidelerinden 10’ar adet dağıttık. Bu konuda ki halkımızdan gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Etkinliğimiz gayet güzel geçti. İlgi çok yüksekti. Şimdi tekrar yapacağız" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Seçimi kaybeden Mehmet Saygılı'dan ilk açıklama

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt kayıp genci arıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü rahat kazandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89032

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#