• Dolar
    32.369
  • Euro
    35.193
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.324
KIRIKKALE
21°
05:8

İmsak'a Kalan Süre

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ KIRIKKALE'DE

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 yeni eğitim yılı itibariyle Kırıkkale’de faaliyetlerine başlayacak. Kolej yönetimi, tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.


OKUL HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Yarınlar için kurduğu hayal ve hedeflerine ulaşabilecek gençleri yetiştiren Bahçeşehir Koleji, yeni eğitim ve öğretim yılında Kırıkkale’de faaliyetlerine başlayacak. Düzenlenen tanıtım toplantısına Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş Boyar, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bahçeşehir Koleji Kırıkkale Kampüsü Kurucu Temsilcisi Keramettin Aydın, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, çevre illerden Bahçeşehir Koleji sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KALİTELİ EĞİTİM HER ÇOCUĞUN HAKKIDIR

Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş Boyar, ülke genelinde 44 kampüs ve binlerce öğrenci ile Türkiye´nin eğitim sistemine destek vermeye çalıştıklarını söyleyerek, “Önümüzdeki dönem ülke genelinde eğitim sistemimize dahil edeceğimiz 7 tane kampüsümüzden bir tanesi de ülke güvenliği açısından çok önemli şehirlerimizden olan Kırıkkale´de açılıyor. Bunun mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bahçeşehir Koleji´nin öncelikli hedefi kaliteli eğitimdir. Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır. Bunun için de ülkemizin her bölgesinde Bahçeşehir Koleji´nin bayrağını dalgalandıracağız”

BİZ KIRIKKALEDEYİZ DESTEK BEKLİYORUZ

Kırıkkale´de bulunan iki kurucunun Bahçeşehir Koleji olarak sonuna kadar yanlarında olduğunun sözünü veren Genel Müdür Yardımcısı Boyar, “Kırıkkale halkı olarak bu yatırımı destekleyin. Kırıkkale Kampüsümüz Ankara´ya çok yakındır. Bölge genelinde 9 kampüsüz ile çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu. Bahçeşehir Koleji Kırıkkale Kampüsü Kurucu Temsilcisi Keramettin Aydın ise, Ankara yolu üzerinde bulunan kampüsleri hakkında bilgiler verdi.

İlginizi Çekebilir

BUZDA AYAĞINI KIRDI

İlginizi Çekebilir

Facebook çöktü mü?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66562

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#