• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Bahçelievlerde Şaşmaz farkı

Vaatlerini Seçilmeden Gerçekleştirmeye Başladı


Kırıkkale’nin Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Abdulkadir Şaşmaz, "Belediye başkanı gibi çalışacağım" 7/24 mobil Whatsap hattı kurarak seçimlere iddialı girdi.31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala mahalle muhtarları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kırıkkale’nin büyük mahallelerinden olan Bahçelievler Mahallesi’ne muhtar adayı olan Abulkadir Şaşmaz, durmadan çalışıyor.

Muhtar adayının bu kadar çalışmasını gören mahalleli ise belediye başkan adayı gibi çalıştığını söylüyor.
Abdulkadir Şaşmaz  31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde ekibi ile birlikte mahallenin yönetimine talip oldu. Şaşmaz’’ Güvenlik sorunu olan yerlerde kamera sistemi için gerekli yerlere müracaatlar yaptık.Bizlerin ve çocuklarımızın güvenliğini sağlayacağız.Yollarımız daki bozukluk ve çevre düzenlemesi sokak lambalarının verimliliğini sürekli takip ediyoruz.Bütün resmi kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde bulunup gerçek ihtiyaç sahiplerini tesbit edip Devletimizin sunmuş olduğu bütün imkanlardan faylanacaklar’’dedi.

Kararını verdikten sonra ekibi ile aralıksız çalışmaya başladı. Şaşmaz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bahçelievler  Mahallesi Muhtar aza adayı arkadaşları ile birlikte Bahçelievler Mahallesinde, mahalle sakinleri ve esnaflarını ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek istemeye devam ediyor.

Şaşmaz ve ekibi mahallesinde kapı kapı dolaşarak hem sorunları dinliyor hem de Bahçelievler mahallesi için oluşturdukları projeleri anlatıp destek istiyor. Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Şaşmaz hız kesmeden Bahçelievler mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinledi.Ziyaret ve buluşmalarında projelerini de anlatan Muhtar adayı Şaşmaz mahalle sakinlerinden destek istedi.

İlginizi Çekebilir

GELECEK PARTİSİ İYİ PARTİYE KATILIYOR

İlginizi Çekebilir

Yücel Karabacak istifa eden Hayati Telefoncu'ya sahip çıktı

İlginizi Çekebilir

Refüje çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27279

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#