• Dolar
    32.252
  • Euro
    34.748
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
23°
02:17

İmsak'a Kalan Süre

Aytekin: Çalışan emekliye iki katı ikramiye verilmeli

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin çalışan emeklilere verilmemesine tepki gösterdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan kasım ayında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ikramiye verileceğini açıkladı. Fakat bu ikramiyenin çalışan emeklileri kapsamaması tepki ile karşılandı. Bu konuda açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin şu ifadelere yer verdi: Emekliye iyileştirme adı altında Cumhurbaşkanının açıkladığı kasım ayının 15 in den sonra verilecek 5000 TL ikramiye emekliler arasında ayırımcılığa dönüşmüş durumda açıklamada verilecek 1 defaya mahsus ikramiye çalışan emekliye yansıtılmaması tabiri caizse eşyanın tabiatına aykırı bir açıklama olarak yorumluyoruz.

 ÇALIŞAN EMEKLİLERE DE VERİLSİN

Emekli niçin çalışıyor bunu irdelediğimiz zaman ortaya almış olduğu maaşın yetmediği dolayısı ile çalışmak mecburiyetinde kaldığı ortaya çıkmaktadır. Gerçeği söylemek lazımsa verilecek ikramiye çalışan emekliye iki katı olması gerekirken verilmemesi büyük bir yanlışlıktır. Bu yapılan yanlışlık uygulama yürürlüğe girmeden yeni bir düzenlemeyle çalışan emeklilerinde verilecek 5000 TL den yararlanma düzenlemesi yapılması büyük bir önem arz etmektedir. Türkiye Emekliler Derneği olarak bu yanlıştan dönülmediği zaman anayasal hakkımızı kullanacağımızı herkesin bilmesi gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir

Validen doğal afetlere karşı çiftçilere uyarı: "TARSİM sigortasını yaptırın"

İlginizi Çekebilir

ESKİ KIRIKKALE VALİSİ EDİRNE'YE ATANDI

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, “Fırsatlar, Sadece Ona Hazır Olan Beyinler İçin Fırsattır”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23338

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#