• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
02:59

İmsak'a Kalan Süre

Asker ile eğitimciler iş birliği yapacak

Kırıkkale Üniversitesi ile Mühimmat Komutanlığı Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.


Kamu ve özel sektördeki çok sayıda kurum ve kuruluşla ülkeye değer katan proje bazlı iş birlikleri yapan Kırıkkale Üniversitesi, Mühimmat Komutanlığı ile Eğitim İş Birliği Protokolü imzaladı. Protokol imza töreni öncesinde Rektör Profesör Dr. Ersan Aslan, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş’u makamında ağırladı.

YOĞUN KATILIM

Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan protokol imza törenine Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Rektör Profesör Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Profesör Dr. Recep Çalın, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Kurnaz, Personel Üsteğmen Emrah Ergüven ve öğretim üyeleri katıldı.

ASLAN:" 5 YILDA BİTİRDİĞİMİZ 2 PROJEMİZ VAR"

İş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Profesör Dr. Ersan Aslan: ''Sayın Komutanım ve değerli arkadaşlarım, hepiniz hoş geldiniz. Mühimmat Komutanlığı ülkemiz için önemli bir birliğimiz. Bizim için önemi de birlikte çalışıyor olmamız. Üniversitelerin çevresine yönelik sorunlara çözüm bulmaları, kamu ve özel sektör kuruluşları ile iş birliği içinde olmaları gerekiyor. Çevremizde ihtiyaç olan her alana bizim Üniversite olarak dokunmamız gerekiyor. 5 yılda bitirdiğimiz 2 projemiz var. Projeleri bitirir bitirmez yeni projelere yönelmeliyiz. Kurumlar arası birliktelik önemli. Bugün yabancı dil eğitimine yönelik yapacağımız protokolde de sosyal alana girmiş olacağız. Protokolümüzün her iki taraf adına da hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

KIRIKKALE'NİN BİR MÜHİMMAT ŞEHRİ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ

Protokolün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş: “Sayın Rektör Hocam ve çok değerli Üniversitemizin öğretim üyeleri, Kırıkkale şehrimize baktığımız zaman burasının bir mühimmat şehri olduğunu görmekteyiz. Gazi Mustafa Kemal Paşa tarafından İstanbul’daki fabrikalardan üretim tekniklerinin ve tesislerin şehrimize aktarılmasıyla şehrimiz gelişmeye başlamıştır. Ülkemize ve kurumlarımıza katkı sunacak konular başta olmak üzere Sayın Rektör Hocamla sürekli iletişim halindeyiz. Buraya her geldiğimde kendimi çok şanslı hissediyorum. Saygıyla ve güler yüzle karşılanıyoruz. Bundan dolayı Rektör Hocam nezdinde tüm personele teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

İKİ KURUM ARASINDA EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İki kurum arasında bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü toplantı sonrasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında komutanlık kadro ve kuruluşunda görevli personelin Kırıkkale Üniversitesi yabancı dil eğitimleri alması ve kurs faaliyetlerinden yararlanması, kursiyerlerin teorik dil yeteneklerinin geliştirilmesine ek olarak konuşma, yazma, okuma ve dinleme olmak üzere dört temel dil becerisinin de geliştirilmesi amaçlanıyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TEK DERDİ SU

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN'DA BİR PROTOKOL DAHA İMZALANDI

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ve eşi Elif Makas Kırıkkale Şehitliği'ni ziyaret etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43958

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#