• Dolar
    32.270
  • Euro
    34.832
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
16°
07:22

Öğleye kalan Süre

Asalettin Pekdoğan’dan, Ulusoy’a Güçlü Destek

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından boks sporunun duayen ismi Asalettin Pekdoğan, Harun Ulusoy’a destek ziyaretinde bulundu.


SEÇİM BÜROSU DOLUP TAŞIYOR

Kırıkkale’de spor camiasının önde gelen isimlerinden boks antrenörü ve eski federasyon Başkanı Asalettin Pekdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a ziyarette bulundu. Pekdoğan beraberinde ki Fuat Kürkçü ile birlikte kalabalık bir gurupla MHP Seçim bürosuna gelerek Ulusoy’a tam destek olduğunu bildirdi. Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosunda gün boyu katılımlar ve destek ziyaretleri sürerken, Kırıkkale’de ciddi bir sinerji oluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak “Asalettin Pekdoğan ve Fuat Kürkçü öncülüğünde katılım sağlayan dostlarımızı, önceki dönem AK Parti Yahşihan Belediye Başkanımız Şefik Güneşer'i, önceki dönem Ülkü Ocakları Başkanımız Tuner Alp Tekin'i, Nazmi Aşkın'ı ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimizi seçim büromuzda misafir ettik. Ziyaretleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Aşkımız, Davamız, Derdimiz Kırıkkale” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Sıcaklar gidiyor yağış geliyor

İlginizi Çekebilir

ZABITA’DAN GRAMAJ VE HİJEN DENETİMİ

İlginizi Çekebilir

BBP Genel Başkanı Destici kaza yaptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60607

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#