• Dolar
    32.502
  • Euro
    34.975
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
28°
03:17

İkindi'ye Kalan Süre

ALTINIŞIK ‘KADIN ANAMIZDIR BACIMIZDIR EŞİMİZDİR’

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle partide basın açıklaması yapan İYİ Parti Kırıkkale Kadın Politikaları Başkanı Betül Eroğlu, kadınlar olarak en önemli hak olan yaşam hakkı için dahi çok büyük mücadeleler verdiklerini belirtti.


8 Mart Kadınlar Günü İçin Düzenlenen etkinlik İl Binasında düzenlenen programa İl Başkanı Bülent Altınışık ve Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu’nun katılımı ile bayanlarla biraraya gelen Eroğlu, 8 Mart’ın kadınların hemen her gün karşılaştıkları sıkıntıları, sorunları, şiddeti, engellemeleri ve ayrımcılığı yüksek bir sesle dile getirmek için vesile olmasından dolayı önemli olduğuna dikkat çekti. Eroğlu “Maalesef kadınlar olarak en önemli hak olan yaşam hakkı için dahi çok büyük mücadeleler veriyoruz. Kendilerinde kadını öldürmeyi hak gören bir zihniyet ile hala bu yüzyılda dahi mücadele ediyoruz. En büyük arzumuz ve çabamız aile, iş, sosyal ve siyasal yaşantımızda eşit hakların bizlere lütuf olarak sunulması değil, hak olarak sağlanmasıdır.” dedi. Programda İl Başkanı Altınışık'ta "Kadınlar anamızdır, bacımızdır, yarimizdir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü Kutluyorum. Genel Başkanı kadın olan Bir siyasi partinin il başkanı olmaktan ayrıca gurur duyuyorum. Kadına şiddet uygulayanları da şiddetle kınıyorum İlimizde 3 yılda 4 kadın katledilmiştir. Anamız, kız kardeşimiz kızımız, eşimiz, sevdiğimiz olan kadın fiziki gücü olmadığı için insanlıktan çıkmış erkekler tarafından katledilmektedir. Bu vahşete insan olarak, Kırıkkaleliler olarak daha duyarlı olmak zorundayız. .."

İlginizi Çekebilir

Türk bayrağını çöpten alan polis memuru ödüllendirildi

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Meslek lisesi öğrencileri Avrupa yolunda

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80911

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#