• Dolar
    32.392
  • Euro
    35.610
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.327
KIRIKKALE
21°
03:44

İmsak'a Kalan Süre

AKŞENER KIRIKKALEDEYDİ

Samsun da 19 mayıs törenlerine giden İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener Kırıkkale’ye uğradı. Partililerle sohbet edip fotoğraf çektirdi'


İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kırıkkale’de Samsun’da gerçekleşecek olan “19 Mayıs Gençlik Buluşması ve Ata’ya Saygı Yürüyüşü” etkinliklerine katılmak yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkale’yi de ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 103. yıl dönümü dolayısıyla Samsun’a gitmek için yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkale’yi de ziyaret etti. Akşener, İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve partililer tarafından karşılandı. Partililerle bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı çekindikten sonra Samsun’a hareket eden Akşener, “19 Mayıs Gençlik Buluşması ve Ata’ya Saygı Yürüyüşü” etkinliklerine katılacak.

İlginizi Çekebilir

VAKA SAYILARI ARTIYOR

İlginizi Çekebilir

KESKİN’E BAYAN ELİ DEĞECEK

İlginizi Çekebilir

Petrol fiyatları son 4 ayın zirvesini gördü! Akaryakıta yeni zamlar yolda

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87058

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#