• Dolar
    32.552
  • Euro
    34.927
  • Ç.Altın
    4.111
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
32°
04:2

İmsak'a Kalan Süre

AKŞENER ‘ GENÇLERİMİZ UMUT VAAD EDİYOR’

İYİ Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı, siyasi alanda çalışmalarına hız kesmiyor. Başkan Furkan Özen ve Gençlik Kolları Teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile bir araya geldi. Genel Merkezde gerçekleşen buluşmada CHP eski Gençlik Kol


GENEL MERKEZ BULUŞMASINDA SÜPRİZ

Genel Başkan Meral Akşener’le biraraya gelen Kırıkkale Gençlik Kolları Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları eski Başkanı Arda Özdemir ve Av. Ömer Faruk Yurt, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na geçiş yaptı. Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen’in önderliğinde Genel Merkez’e sürpriz çıkarma yapan genç teşkilat, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Muğla Milletvekili Metin Ergün ve Gençlik Politikaları Teşkilat Başkanı Onur Hondoroğlu’nu ziyaret etti.

SORUNLARI GENÇLERLE ÇÖZECEĞİZ

Ziyarette, Genel Başkan Akşener, İYİ Parti’ye geçiş yapan Özdemir ve Yurt’un rozetlerini taktı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği ziyaretten memnuniyetini dile getiren Akşener, “Ülkemizin çeşitli sorunlarının olduğunu biliyoruz. Bu sorunlarımızı siz gençlerimizin gelecek vaat eden projeli çalışmaları ile çözeceğiz. Biz yaptığımız bütün çalışmalarımızda gençlerimize ayrı bir önem veriyoruz. Gençlerimize ihtiyacımızın olduğunu bir kez daha diLe getirmek istiyorum. Başkanımız Furkan Özen ve teşkilatına çalışmalarında başarılar dilerim. Partimizin ivme kazanmasında gösterdiğiniz gayret bizi memnun etmektedir. Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı’nın yönetimi haftaya belli oluyor

İlginizi Çekebilir

Çamder Derneği, partilerin seçim bürolarını ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

KAYIP ARAMAYA SON VERİLDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85662

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#