• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
04:30

Öğleye kalan Süre

AKPARTİ’DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI İÇİN İLK RAVUNT YARIN

AKPARTİ’DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI İÇİN İLK RAVUNT YARIN


Merkez İlçe başkanlığının istifayla boşalan başkanlık yarışı kızışıyor.  Merkez İlçe Başkanı olmak için İl Başkanlığına münacat yapan 8 kişi yarın ilk raunt olan teamül yoklaması yapılacak. 
Yarın genel merkez den gelecek yetkililerin yapacakları teamül yakmaması için Başkanlığa talipliler yarın saat 11 de yarış için ilk sınavlarını verecekler. Bölge koordinatörü eski milletvekili Hikmet Ayar Başkanlığında yapılacak olan teamül yoklamasında İl ve merkez ilçe yönetim, Merkez İl Genel meclis üyeleri, merkez  Belediye meclis üyeleri Kadın ve Gençlik kolları başkanları oy kullanacaklar.  Ak Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlık yarışı için 8 kişi münacat ederken bu yarışın adayı olarak  Turgay Sarıaydın, Adem Tonga, Harun Yazan, Yasin Eker, Hazım Aksan, Nihat Aksoy, Ali Atasayar ve İlyas Karakaya’nın başkanlık yarışı için yarın yaklaşık 150 kişi oy kullanacak.
Teamül de en çok oyu alan 3 kişi önümüzdeki  hafta Genel Merkeze Çagırılarak sözlü mülakata tabi tutulacak. Mülakattan sonra teşkilat başkanı tarafından Ak Parti Merkez İlçe Başkanı olarak atanacak. 
Yarın yapılacak teamülde Parti içi kulislerde  Turgay Sarıaydın, Harun Yazan ve  Yasin eker isimleri öne çıkarken Adem Tonga’nın da sürpriz yapması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

HACILAR’DA ŞAHLANIŞ BAŞLIYOR

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

KARAHAN’A YENİ GÖREV

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86833

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#