• Dolar
    32.393
  • Euro
    34.766
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
25°
05:52

Öğleye kalan Süre

Akbulut güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, düzenlenen kongrede tekrar başkanlığa seçildi.


GENİŞ KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Merkez ilçe kongresi, İl Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, MHP il Başkanı Av. Murat Abalı, Ülkü Ocakları il Başkanı Oğuzhan Akpınar, ilçe yönetimi, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partililer katıldı.

DİVAN KURULU BELİRLENDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale merkez ilçe kongresinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Daha sonra teklif üzerine divan başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk seçilirken, divan üyeliklerine Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, MHP il Başkanı Av. Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar ve Abdullah Arvaz seçildi. 

AKBULUT, “ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK”

Divan seçiminden sonra mevcut başkan Faruk Akbulut, faaliyet raporunu okudu. Tek liste olarak girilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Merkez ilçe kongresinde, mevcut başkan Faruk Akbulut tekrar başkanlığa seçildi. Kongrede tekrar başkan seçilen Akbulut, yaklaşık 20 aydır yürüttüğü Merkez ilçe Başkanlığı sürecinde alınlarının ak ve başlarının dik olduğunun altını çizerek, önümüzdeki görev sürecinde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milli Eğitim Türkiye başarısı

İlginizi Çekebilir

Aytekin; Emekliler 2023 yılını sürünerek geçirdi

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ENGELLİ BİREYLERE KARŞI DUYARLILIK MESAJI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53179

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#