• Dolar
    32.498
  • Euro
    34.833
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
25°
02:55

İmsak'a Kalan Süre

Akbal’dan Kırıkkalelilere çağrı! “Takımımıza sahip çıkalım!”

Kırıkkalegücü Futbol Kulüp Başkanı Şeref Akbal, Kırıkkaleli iş insanlarını Kırıkkalegücü FK’ye destek vermeye çağırdı. Akbal, “Bu takım bizim, şehrimizin, hepimizin.” dedi.


“TAKIMIMIZ ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK”

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, son haftalardaki güzel ilerleyişine devam ediyor. Öyle ki, ilk haftalarda küme düşme hattı içerisinde yer alan Kırıkkalegücü, art arda aldığı galibiyetlerle, puan tablosunda 3. sıraya yerleşti. Bu yükseliş sonrası, Kırıkkalegücü Futbol Kulüp Başkanı Şeref Akbal, Kırıkkaleli iş insanlarına seslendi. Takımın iyi gidişatının devam ettirilmesi gerektiğini dile getiren Akbal, “Kırıkkaleli iş insanlarımızdan, şehrimizin takımı Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne destek bekliyorum. Bu takım Kırıkkale’mizin, hepimizin takımı. İş insanlarımızın yapacağı desteklerle takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir.” dedi. 

PRİMLER, 5 BİN LİRAYA YÜKSELDİ

Öte yandan art arda alınan galibiyetler sonrası, futbolculara verilen galibiyet primleri de yükseldi. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün son olarak karşılaştığı Orduspor maçı öncesi galibiyet primi 2 bin 500 iken, karşılaşmanın ardından futbolcuların soyunma odasına giden Başkan Akbal, galibiyet primlerinin 5 bin lira olarak yükseltildiğini açıkladı. Bu kararın, futbolcuları motive etmek amacıyla alındığın belirten Akbal, “Takımımızı daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kapulukaya barajında 300 metre hayalet ağ bulundu

İlginizi Çekebilir

YENİ SANAYİ START ALDI

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı ‘’Başınızı Öne Eğmeyin’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40181

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#