• Dolar
    32.284
  • Euro
    34.824
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.412
KIRIKKALE
21°
01:37

Akşam'a Kalan Süre

Ak partiden ilk aday adayı Yılmazer

Kırıkkale’nin yakından tanıdığı, geçmiş dönemlerde siyaset yapan merhum 22. dönem Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu Avukat Mehmet Yılmazer, AK Parti’den ilk aday adaylığını açıklayan isim oldu.


Gazetemize aday adaylığı konusunda ilk açıklamayı yapan   Yılmazer, “Kırıkkale benim sevdam. İnşallah babamın bıraktığı bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğim” dedi. 

  BÜYÜK BİR DAVA

 Avukat Mehmet Yılmazer yapılacak olan yerel seçim öncesi AK Parti’den Kırıkkale Belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Yılmazer, “Bugün kendi kişisel tarihim içinde, ilk gençlik yıllarımdan başlayan siyaset hayatımda çok özel bir günü yaşıyorum. Rabbim bana bu yaşıma kadar çok dolu bir ömür yaşamayı nasip etti. Binlerce şükürler olsun. Şükürler olsun ki Rahmetli babamın da hemen her kademesinde bulunduğu bir büyük davanın ailece kahrını çekmeyi nasip etti” dedi.  

Yılmazer, “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çokça Kırıkkaleli hemşehrilerimin sorularına muhatap oluyorum. Şahsen Kırıkkale’de aktif siyaset yapmayı düşünmüyordum. Ancak gerek siyaseten istişare ettiğim büyüklerim gerekse de Kırıkkaleli hemşehrilerimizin talepleri nedeniyle bir dönem Kırıkkaleli hemşehrilerime hizmet etmeyi düşünüyorum. Yeri ve zamanı gelince sürecin içerisinde olmayı şehrim için isterim.Şehrimizin gerek alt yapısı gerekse de üst yapısında yapılması gereken çalışmalar var. Bu hizmetlerin yapılması, şehrin sosyal hayatının geliştirilmesi, üniversite ve üniversitelilerle bütünleşmesine ihtiyaç var. Bu hususlarda şehir kültür ve varlıklarının değerlendirilmesi için bu düşünce içerisindeyi’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Berat Kandili heyecanı

İlginizi Çekebilir

Mahkumlar üniversitede çalışacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’dan Vali Makas’a ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53111

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#