• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
00:12

İkindi'ye Kalan Süre

AK Parti kongresinde Kırıkkale

AK Parti’nin 4. Büyük Kongresi bugün Ankara’da gerçekleştirilirken, Kırıkkale’den de yoğun bir katılım yapılırken, Kırıkkaleli isimlerden ilk fotoğraf da paylaşıldı.


AK Parti’nin 4. Büyük Kongresi bugün Ankara’da gerçekleştiriliyor. Yerel seçim öncesinde Ak Parti’yi seçim sürecine taşıyacak olan yeni yönetimin belirlendiği kongrede Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tek aday. Erdoğan’ın MKYK’ya ve disiplin kurulu listeleri öğle saatlerinde netleşti.Kongreye Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Kadın Kolları Başkanımız Özden Temoçin katıldı. Saygılı Yaptığı paylaşımda, “İlk günkü aşkla, Türkiye Yüzyılı için "Hep Yeni, Hep İleri..."Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye'nin ortak aklı AK Partimizin 4. Olağanüstü Büyük  Kongremizde; Milletvekilimiz Mustafa Kaplan, İl Başkanımız Engin Pehlivanlı, Kadın Kolları Başkanımız Özden Temoçin ile birlikte yerimizi aldık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan konuşmalarını dinliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Çorum'da cezaevinden firar eden hükümlü Kırıkkale'de yakalandı

İlginizi Çekebilir

ULUSOY İSTİFA EDİYOR

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de yerli aşı TURKOVAC, başlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50019

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#