• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
01:13

Yatsı'ya Kalan Süre

AK Parti Heyeti Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı yerel seçimler için çalışamalarını sürdürüyor. Milletvekili ve başkanlardan oluşan heyet İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve yöneticileri ziyaret etti.


AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, bir heyetle birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve yöneticileri ziyaret etti.

Heyet, şehrin sağlık durumu ve sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunarak sağlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

ÇALIŞANLARA BAŞARI DİLEDİ

Heyet, İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında görevli personeli ziyaret etti ve sağlık çalışanlarına başarılar diledi. Ardından, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne geçen heyet, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek idari personelle görüştü. Ziyaretler sırasında, müdürlük idarecilerinin yanı sıra Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve MÜSİAD Başkanı Ahmet Çetin de heyete eşlik etti.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli Kerem, Türkiye şampiyonu

İlginizi Çekebilir

40 Yıllık Dostluk Buluşması

İlginizi Çekebilir

İSTİKLAL MARŞI VE YAZARI ANILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86518

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#