• Dolar
    32.525
  • Euro
    34.900
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
06:18

Öğleye kalan Süre

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik

Kırıkkale Karakeçili ilçesi, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik, kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi.


AK Parti Karakeçili Belediye Başkan adayı Hüseyin Özçelik, aday olduğu günden itibaren karalama ve iftiralara maruz kaldığını iddia etti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Özçelik, önceki gün de darp edildiğini söyledi.

Özçelik'in açıklaması şu şekilde:

22 yıllık siyasi hayatımda edindiğim bilgi, beceri, tecrübe ve siyasi çevremle sadece memleketime hizmet etmek, Karakeçili'nin çocuğunun istikbalini kurtarmak ve gök kubbede hoş bir seda bırakmak, hayırla anılmak, yaşadığımız doyduğumuz evlatlarımızı büyüttüğümüz ilçemize, bizlere başkanlık sıfatı almamıza sebep olan, saygınlık kazandıran siz hemşerilerimize vefa borcumuzu ödemek için belediye başkanlığına 22 Kasım 2023'te aday adayı oldum.

Maalesef o günden bu güne kadar sistematik bir şekilde göze batan çivi Çekiç'i hak eder misali gerek sosyal medya olsun, gerek sözlü tacizler olsun, gerek televizyonlara başımdan geçen dört sene önceki olayları servis yaparak karalama, iftira ve ahlaksız çirkin bir şekilde propaganda yapılmaktadır.

Üzülerek söylüyorum ki bu günde darp edildim. Ben siyaseti her zaman millete ve memleketime hizmet etme sanatı olarak gördüm ve o çizgide de devam edeceğim, dün olduğu gibi. Cenab-ı Allah'ın taktiri siz aziz hemşerilerimin teveccühü ile belediye başkanı olursam çocuklarımıza daha güzel modern bir Karakeçili bırakma yönünde hizmetlerimizi yapacağız.

22 Kasım'dan bu güne kadar hakkımdaki yapılan iftiraları, ahlaksızlıkları, karalamaları, hakaretleri, manipülasyonları, haksızlıkları ve saygısızlıkları sizlerin engin merhametine havale ediyorum. Benim ve arkadaşlarımın tek gayesi siz aziz hemşehrilerimize hizmet etmektir. Hakkımda söylenen her şeyden elhamdulillah ben beriyim, inananları kendi vebaliyle baş başa bırakıyorum. Vallahu ala kulli şey'in şehit. Yaşanmış bu talihsiz vakadan dolayı herkesten çok özür diler, bu duygu ve düşüncelerle bizleri size, sizleri Allah'a emanet ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

Alkollü sürücü otomobiliyle dereye uçtu: 2 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, Talasgücü hazırlıklarına devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42194

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#