• Dolar
    32.268
  • Euro
    34.824
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.380
KIRIKKALE
17°
08:49

Öğleye kalan Süre

AK Parti Aday adayları ve başkanlar bir araya geldi

AK Parti Kırıkkale’de il ve ilçe Belediye başkanları ve başkan aday adayları ile il yönetimi bir araya geldi.


Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yılmazer yaptığı açıklamada Dün AK Parti Kırıkkale ailesi olarak coşkulu bir toplantıda bir araya geldik. İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Aday Adaylarımızla teşkilat mensuplarımızın bir araya geldiği yemekli toplantıda aday adaylarımızla sohbeti ve siyasi mizahı bol bir toplantı gerçekleştirdik. Bu güzel toplantıyı düzenledikleri için başta İl Başkanımız ve İlçe Başkanımıza ve katılan ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

AK Parti Kırıkkale’de il ve ilçe Belediye başkanları ve başkan aday adayları ile il yönetimi, yemekli toplantıda bir araya geldi.il ve ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları ve il yönetiminin tanışma toplantısında konuşan İl Başkan Engin Pehlivanlı, “Ak Parti ailesi olarak coşkulu bir toplantıda bir araya geldik. İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Aday Adaylarımızla teşkilat mensuplarımızın bir araya geldiği yemekli toplantı düzenledik. Tüm aday adaylarımız söz alarak kendilerini tanıttılar. Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle tüm Belediye Başkanlarımızın da katıldığı proğramımızda ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha müşahede ettik. Tüm aday adaylarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

1 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ GERÇKLŞTİRİYOR

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de "tel kırma ve tel sarma" sergisi açıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17555

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#