• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
16°
00:53

Yatsı'ya Kalan Süre

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü değişti

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü değişti. İki yıldır vekaleten görev yapan Rukiye Eryılmaz’ın yerine Çiğdem Açıkyıldız Kazel atandı.


Kırıkkale’de iki yıldır vekaleten Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü yapan Rukiye Eryılmaz’ın yerine yeni bir müdür atandı.

Denizli Merkez Efendi Sosyal Hizmet Müdürü olan Çiğdem Açıkyıldız Kazel, atandı. Yeni atanan müdüründe vekaleten görev yapacağı öğrenildi. Mevcutta görevi yürüten Rukiye Eryılmaz’ın kendi asil kadrosu olan Kadın Koruma Evi Müdürlüğü’ne dönü dönmeyeceği henüz belli değil.

RUKİYE ERYILMAZ VEDA MESAJI YAYINLADI

Görevden ayrılan Rukiye Eryılmaz veda mesajı yayınladı. Eryılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı: Kadim şehrimiz Şehitler diyarı Kırıkkale'de 06.07.2022 yılından bugüne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirmiş olduğum İl Müdürü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla yola çıktığım ve hizmet etmekten büyük onur duyduğum Kırıkkale'mizde Aile ve Sosyal Hizmetler alanında, bütün mesai arkadaşlarımla beraber, önemli çalışmalar yapmanın gururunu yaşadım. Her alanda olduğu gibi Sosyal hizmetler alanında da geliştirmiş olduğumuz yönetimde öncelikle tüm hizmetlerimizde; hakkaniyet ve adalet prensibine uygun çalışma yapmaya gayret ettik ve her zaman ihtiyaç sahibinin yanında olduk. Görev yaptığım süre boyunca Bakanlığımızın misyonu ve vizyonuma uygun hizmet vermek, Arz odaklı çalışmalarımızla bütün insanlarımıza dokunmaya ve onların yararına hizmet vermeye gayret sarf ettim.

 RUKİYE YILMAZ BAŞARI DİLEDİ

Yeni müdüre görevinde başarı dileyen Rukiye Eryılmaz mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: ‘’Halka hizmet Hakka hizmettir’’ şiarı ile Şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere öksüz ve yetim çocuklarımıza, yaşlı ve engelli bireylerimize, kadınlarımıza, yardıma muhtaç ailelerimize yönelik destek çalışmalarının öncüsü olmaya, onlara devletimizin şefkat ve hoşgörüsünü yaşatmaya çalıştım. Bu vesileyle şehitler ve yiğitler diyarı olan Kırıkkale'mize bugüne kadar hizmet etme şerefine eriştiren Sayın Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi’ye, Sayın Valimize, değerli Kırıkkale il protokolüne, Basın Yayın Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, tüm Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanlarına ve çok değerli çalışma arkadaşlarıma ve her zaman yanımda olan aileme teşekkür ederek bayrak yarışını benden teslim alan ve Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Çiğdem Açıkyıldız Kazel’e başarılar dilerim."

İlginizi Çekebilir

KAPLAN’DAN KAMUOYUNA DUYURU

İlginizi Çekebilir

Türk-Metal'den Rekor üye

İlginizi Çekebilir

Yeni İl Müftü Mustafa Topal, Vali Makas'ı ziyaret etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18670

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#