• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:53

Akşam'a Kalan Süre

AHMET ERGİN SAHALARDA

İYİ Parti Yahşihan ilçe başkanı Belediye başkan adayı Ahmet Ergin 5 yıldır sahalarda.Yarın seçim varmış gibi gece gündüz ayrı ayrı ekibi ile ilçeyi gezen Ergin vatandaşların dertlerini dinleyip belediye başkanı gibi çözmeye çalışıyor.


HERGÜN FARKLI MAHALLE

Adaylığı açıklandığı günden itibaren ilçe halkı ile günün her saatinde görüşüp halkın içine giriyor. Düğünde bayramda cenazede,hasta ziyaretlerinde doğum günlerinde her yerde Ergin ve ekibini görmek mümkün.Geçtiğimiz günlerde 18 projeyi anlatan el broşürü ile Yahşihan Yenişehir de ev ev gezerek dert dinliyor.Ergin’’Tüm gayretimiz, çabamız vatandaşımızla iç içe olup dertlere derman olabilmek. Her zaman halkımızın yanlarında olup onlarla kucaklaşmak en önemli görevimiz. Yahşihan’ın enerji ye ihtiyacı var.Bizde bu enerji halkımıza çalışmalarımızla yansıtmaya çalışıyoruz.Vatandaşı ayağımıza çağırmaktansa bulduğumuz her fırsatta ayağına gidiyoruz. Dertlerini dinliyor, taleplerini alıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Takla atan otomobil hurdaya döndü, gurbetçi kardeşler sağ kurtuldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu; 7 sokak satıcısı gözaltına alındı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaza merhaba küçükler spor şenliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42675

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#