• Dolar
    32.212
  • Euro
    34.779
  • Ç.Altın
    4.033
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
19°
04:1

Öğleye kalan Süre

Ahmet Ergin hayranından ilginç reklam

Kırıkkale de ve Yahşihan da 3 yıl önceden adaylığı açıklanan İyi Parti ilçe Başkanı Belediye Başkan adayı Ahmet Ergin hayranlarından ilginç reklam çalışması geldi.


Demokrasilerde siyasi parti ya da adaylar, oy verenleri etkilemeye ve kendilerini oy vermeleri konusunda ikna etmeye çalışırlarken, Kırıkkale de ve Yahşihan da 3 yıl önceden adaylığı açıklanan İyi Parti ilçe Başkanı Belediye Başkan adayı Ahmet Ergin hayranlarından ilginç reklam çalışması geldi.

Kırıkkale sokaklarında engelli aracı ile gezen Kırıkkale'nin Ayla ablası büyük bir Ahmet Ergin hayranı olduğunu ifade ederek her koşulda Ahmet Ergin’e destek verirken, engelli arabasının arkasına Ahmet Ergin’in resmini yaptırarak Kırıkkale ve Yahşihan sokaklarında geziyor. Kendisine neden Ahmet Ergin diye sorduğumuzda ise şu cevapları verdi; “Ahmet Ergin gerçekten yüreği çok temiz bir insan elinin uzandığı herkese hiç yok demeden erinmeden maddi manevi destekler veriyor. Buna defalarca kez tanık oldum çoğu engelli arkadaşımda tanık oldular. Partili partisiz herkese elini uzatan bir insana nasıl destek vermeyelim. 5 yıldır vatandaşlarımız rahat etsin diye elinden gelenin fazlasını yapıyor. Tek hayali Yahşihan'da belediye başkanı olmak ve ayrıca hayalindeki Yahşihan'a büyük katkılar sağlayacak projelerini hayata geçirmek.

“Yahşihan halkına daha çok destek oluyor. Ve ayrıca benim ve tüm tanıdığım insanların başkana destek vermelerindeki sebebi ise hiçbir adayın söyleyemediği sözdü oda şöyle ki başkanımız elini açıp Yarabbi öksüz yetim hakkı yiyeceksem o makamı nasip etme. Adaletli hizmet edemeyeceksem bana makam nasip etme ancak adaletli hizmet edeceksem ve başarılı olacaksam haramdan uzak duracaksam bana nasip et. Dediği için yanındayız, bu dua tüm hemşerilerimizi derinden etkiliyor ve bizde inşallah inanıyoruz ki Ahmet Ergin Yahşihan’ın belediye başkanı olacak.” Şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy MHP’den Adaylık Başvurusunu Yaptı

İlginizi Çekebilir

BU GÜN 5 KİŞİ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

EMEKLİLERDEN KARAYOL’A DESTEK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19862

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#