• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:10

Akşam'a Kalan Süre

Abi-kardeş AK Parti'den aday adayı

Kırıkkaleli kardeşler Mehmet Güloğlu ve Muhsin Güloğlu, belediye başkanlığı için aday adayı oldular. Mehmet Güloğlu, Kırıkkale Belediyesi'ne, Muhsin Güloğlu ise Yahşihan Belediyesi'ne talip oldu.


Türkiye'de 31 Mart 2024'te Mahalli idareler seçimi yapılacak. Yerel seçimler için AK Parti'de aday adaylığı süreci 22 Kasım’da sona erdi. Temayül yoklamalarının ardından gözler genel merkeze çevrildi. Kesin aday isimlerinin önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Kırıkkale’de ilçeler ve merkezle birlikte 49 aday adayı başvuru yaptı. Kırıkkale merkez için 13 isim listede yerini aldı.

İKİ KARDEŞ ADAY ADAYI OLDU

Kırıkkale merkez adaylığı dışında en fazla başvuru yapılan ilçe Yahşihan olmuştu. Kırıkkale merkez ve Yahşihan için aday adaylığı için aynı aileden iki başvuru oldu. Geçtiğimiz yıllardaki mahalli ve genel seçimlerde aday adayı olan ve AK Parti Kırıkkale kurucularından Doktor Mehmet Güloğlu Kırıkkale Merkez için, kardeşi Muhsin Güloğlu ise Yahşihan için aday adayı oldu. İki kardeşten herhangi biri adıl listeye girebilecek mi merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Alevlere teslim olan minibüste yandı

İlginizi Çekebilir

ŞAMPİYON SELÇUK AYDIN YÜREKLERE DOKUNDU

İlginizi Çekebilir

Koltuğa oturdu talimatı verdi: "Haftada 1 ders saati kitap okunsun"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34921

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#