• Dolar
    32.274
  • Euro
    34.877
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.423
KIRIKKALE
16°
02:34

İmsak'a Kalan Süre

ABALI ÇOCUKLARLA SEÇİM STARTI VERDİ

Milliyetci Hareket Partisi il başkanı Av. Murat Abalı Yüzlerce çocuğu oyuncak dağıtarak sevindirdi.


MHP Kırukkale İl Teşkilatı seçim turlarına Çocukları sevindirerek startı verdi. İl Başkanı Murat abalı ve eşi çocukları mutlu etmek için oyuncak dağıtarak sevinçli anlarını birlikte paylaştılar.

Engeç Haziran ayında yapılması beklenen 2023 seçimleri hazırlıklarını tamamlayarak meydanlara inme startı veren MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı çocuklarla buluştu. Çocuk buluşmasını eşi Sara Abalı ile yapan Abalı çocuklar hayatın gülleri olduğunu ifade ederek ‘ Çoukları sevindirmek anne ve babanın sevinmesi demektir. En geçhaziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin startını çocuklarla vermek istedik. Çocuklarımızın geleceği bizimde geleceğimizdir. 2023 seçimleri Ülke için hayati önem taşımktdır. Ülkemizin geleceği bu seçimle dizayın edilecektir. Milliyetci Hareket Partisinin şahsi ikbal kaygısı yoktur. MHP nin Ülkenin bekası kaygısı vardır. Bu seçimler için startı verdik. Gece gündüz 24 saat çalışarak ortaya koyduğumuz hedef için yılmadan mücadele edeceğiz ve seçimin galibi biz olacağız. Her Ülkücüyü Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin talimatlarıyla uyumadan yorulmadan acıkmadan sıkmadık el hatırını sormadık birey bırakmmak için davamızın ve Ülkemizin bekası için mücadeleyvet ediyorum’ dedi.

İlginizi Çekebilir

İl Su Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

İlginizi Çekebilir

Yüksek İhtisas doktoruna Avrupa'dan ödül

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE İÇİN TEK YUMRUK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50841

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#