• Dolar
    32.386
  • Euro
    34.787
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°
00:45

Akşam'a Kalan Süre

40 Yıllık Dostluk Buluşması

40 yıl önce Mustafa Necati İlköğretim okulunda aynı okulda okuyup, aynı sıraları paylaşan 3/C sınıfı öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu MKEK lokalinde tekrar bir aya geldiler.


3/C sınıfı öğrencileri, yemekte 40 yıllık anılarını tazelediler.

Kırıkkale’de aynı mahallede ve aynı okulda okuyan sınıf arkadaşları, 40 yıl aradan sonra ilk kez tekrar bir araya geldiler. Mustafa Necati İlköğretim okulunda eğitim gören ve aynı sınıfta sıraları paylaşan 3/C sınıfı öğrencileri, uzun uğraşlar sonucu birbirlerini bularak düzenledikleri program ile Kırıkkale’de buluştular. Okuldan mezun olduktan sonra birbirlerinden yıllarca haber alamayan 3/C sınıfı arkadaşları, MKEK lokalinde düzenlenen yemekte buluşup, 40 yıllık anılarını tazelediler.

SINIF NUMARALARIYLA TEKRAR TANIŞTILAR

Aradan geçen yıllar nedeniyle birbirlerini tanımakta güçlük çeken 3/C sınıfı arkadaşları, sınıf numaralarını söyleyerek birbirleriyle tekrar tanıştılar. 40 yıl önce aynı sırayı paylaştıkları arkadaşları bir araya getiren organizasyonu gerçekleştirmede emeği geçen İlhan Sarıyer’e tek tek teşekkür eden Mustafa Necati İlköğretim okulu 3/C sınıfı arkadaşları, günün anısına arkadaşları Sarıyer’e çeşitli hediyeler verdi.

40.YIL PASTASI KESİLDİ

MKEK lokalinde gerçekleştirilen yemekten sonra üzerinde “Mustafa Necati mezunları 40.yıl buluşması” yazılı 40.yıl pastası kesildi. Yemek ve pasta ikramlarının ardından MKEK kurumundaki ayrı salona geçen Mustafa Necati İlköğretim okulu 3/C sınıfı arkadaşları, burada sohbet edip, 40 yıl önceki anılarını tazelediler.

İlginizi Çekebilir

MİLLİ EĞİTİM BAKANI 28 NİSANDA KIRIKKALEDE

İlginizi Çekebilir

Yaban hayat Fotokapanda

İlginizi Çekebilir

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2’si çocuk 4 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26200

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#