• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
03:47

İmsak'a Kalan Süre

20 yıldır Kırıkkale Hiç Değişmedi

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Muhammet Ali Tekinay, yerel seçime ve hayata geçirmek istediği projelerine yönelik özel açıklamalarda bulundu.


Tekinay: "Kırıkkale 20-30 yıl önce neyse hala o durumda" dedi.

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Muhammet Ali Tekinay, il yönetimi ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Kırıkkale'nin gelişmediğini ve çoğu şeyin hala aynı kaldığını söyleyen Başkan adayı Tekinay: "Kırıkkale'ye Her gelen misafirimiz, Kırıkkale 20 yıl önce neyse hala o diyorlar. Kısmet olursa biz Kırıkkale'yi şehir yapmak için geliyoruz. Kırıkkale özenilen bir şehir olacak. Hazırladığımız yetmiş bir proje, 81 ile örnek olacak projelerdir. Bu saatten sonra Kırıkkale Türkiye'nin kalbi olacak kalbi atarken insanlar kalbimiz ne yapıyor diye merak edecekler. Merakla da bizim yaptığımız her işi örnek alacaklar. Bunlardan bir tanesi Kırıkkale belediye Üniversitesi. Biz hiçbir ilin yapmadığı bir şey yapacağız. Bunu Kırıkkale Belediye Üniversitesi adı altında yapacağız. Kırıkkale belediye Vakfı'nı kurarak yapacağız. Yaptıktan sonra 81 il belediyelerde üniversite kurabiliyormuş diyecek. Belediye stajyerler birimi açacağız, yine 81 ile örnek olacak. Türkiye'nin şu anda derdi adam kayırmacılık ve torpil olayı. Biz belediye stajyerler birimimizde şu projeyi yapacağız; diyeceğiz ki belediyedeki herkes, hangi görüşten olursa olsun, hangi düşünceye sahip olursa olsun, gelip işe alacağımız dalda staj yapacak. 4 ay boyunca staj yaptırdığımız insanların içinden belediyeye en iyi hizmeti yapabilecek kişiyi alacağız" şeklinde konuştu.

"SEÇMEN PROJELERE BAKIP ONA GÖRE OY VERSİN"

Kırıkkale seçmenine seslenen Tekinay: "Hazırladığımız projelerin tamamı birbiriyle bağlantılı. Çoğu da insanların bu şehirde yaşarken, ceplerinden daha az para çıkarak nasıl yaşayacaklarıyla alakalı. Biz bunları hayata geçirmek için gece gündüz demeden kendimizi sokaklara attık. Anlattığımız herkesin gönlüne girdik, seçimin olacağı son güne kadar anlatmaya devam edeceğiz. İnsanların gönüllerine girerek bu seçimi alacağız. Kırıkkale seçmenimiz herkesin projesine baksın. Projelerin yapılabilir olup olmadığını, kendilerinin o projede olup olmadıklarını, görsünler ona göre oy versinler" dedi.

İlginizi Çekebilir

Valilik gösteri ve yürüyüş güzergahını açıkladı

İlginizi Çekebilir

KKÜ’ de Hijyen Eylemi

İlginizi Çekebilir

YİH Hastanesi Vefa Köşesi'nde unutulmaz anlar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82167

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#