• Dolar
    32.324
  • Euro
    34.837
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
21°

15 Temmuz anma etkinlikleri

15 Temmuz hain Darbe girişiminin 7. Yılında Kırıkkale’de düzenlenecek Şehitleri anma etkinlikleri yarın başlıyor.


15 Temmuz hain darbe girişiminin 7 yılı münasebetiyle Kırıkkale’de anma etkinlikleri düzenlenecek. Yarın (14 Temmuz) başlayacak anma etkinlikleri 2 gün sürecek. Yarın saat 12.00’da Nur Cami ve Külliyesinde Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile başlayacak anma etkinlikleri, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında saat 13.45’te 15 Temmuz Anı defteri, Vali vekili A. Ferhat Özen ve beraberindekilerle Türkiye Harp Malulü Gazi Dul ve Yetimleri Derneği, Vatan İçin Can Verenler Derneği, Şehit aileleri ve gazilere ziyaret edilecek. Günün son etkinliğinde saat 18.00’da Polis evinde Şehit yakınları, gaziler ve aileleri o nuruna akşam yemeği verilecek.

Etkinlikler yarın (15 Temmuz) devam edecek programda saat 11.00’da Şehitlik ziyareti yapılacak. Saat 20.00’da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında devam edecek etkinlikler Mehter Takımı gösterisi ile başlayacak. Saat 21.00’da 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü ile devam edecek etkinlikler Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenişi, kahramanlık türküleri, İslami ilimle Fakültesince Musiki gösterisi, 15 Temmuz temalı video ve belgesel gösterisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua, 16 Temmuz saat 00.13’te sela okunması ile sona erecek.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de tartıştığı genci sokak ortasında vurdu

İlginizi Çekebilir

Şehitlerimiz var! Resmi açıklama geldi

İlginizi Çekebilir

Vali Makas, vatandaşları dinledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85072

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#